Albatros oefent in de zaal

26 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Albatros oefent in de zaal

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag zijn de eerste oefenwedstrijden in de zaal gespeeld. In de eigen hal speelde A4 gelijk tegen GKV A3 en kon A2 het niet bolwerken tegen Vitesse A2. A1 echter maakte een achterstand van 5-8 tegen Vitesse A1 goed en won met 15-13. Door de blessures in de A-selectie kon een aantal B-spelers ingepast worden om aan het A-niveau wennen.

Albatros 3 had geen kind aan GKV 3 en won met 27-8 en senioren 4 en 10 speelden een onderlinge partij.  In Hardinxveld speelden Vriendenschaar 2 en Albatros 2 gelijk en het eerste redde het niet tegen de groen-zwarte brigade. Het geboden spelpeil gaf echter wel wat hoop voor het Klinktoernooi dat a.s. weekend verspeeld zal worden.

De organisatie heeft dit jaar, naast het Leidse Pernix en titelverdediger KCR, ook de PKC-selectie weten te strikken voor het tweedaagse toernooi. Op vrijdag 30 oktober bijten KCR en PKC om 19:30 uur het spits af in de Develsteinhal, gevolgd door de wedstrijd tussen Pernix en Albatros om 21.15 uur.
De wedstrijd om de 3e plaats tussen beide verliezers start zaterdag om 18:30 uur, gevolgd door de finale om 20:15 uur.

Het toernooi geldt als voorbereiding op het komende zaalseizoen waarbij KCR en Albatros in dezelfde Overgangsklasse zullen acteren. Albatros keert na een afwezigheid van één jaar weer terug op dit niveau en mag de schotklok weer uit de kast halen en de jurytafel inrichten.

Albatros zal met 41 teams aan de zaalcompetitie 2015-2016 deelnemen en haar thuiswedstrijden spelen in de Develsteinhal, de Develhal en de Walburghal.
Een aantal jeugdteams kon in de afgelopen weken nog een nieuwe shirtsponsor begroeten. Zo werd F6 in mooie shirts van Den Hoed Optiek gehesen, dat sinds 1973 bestaat en tot op de dag van vandaag gevestigd is aan de Kort Ambachtlaan 17 te Zwijndrecht.

C4 is apetrots op de nieuwe shirts van sponsor Stern Auto, de grootste officiële Mercedes-Benz dealer van Nederland die over elf vestigingen in het centrum van het land en een 24/7 online twaalfde ‘vestiging’ www.sternauto.nl beschikt. Ook E4 heeft een nieuwe shirtsponsor, Omnia Maritime  uit Dordrecht, sinds 1975 een succesvolle onderneming in de maritieme sector.

 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.