O&O successen in eigen turnhal aan de Uilenvliet

10 november 2015 door Hennie van der Zouw
O&O successen in eigen turnhal aan de Uilenvliet

ZWIJNDRECHT - Bij de in de O & O-turnhal gehouden districtskampioenschappen voor jongens/herenteams hebben de jongens van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O beslag weten te leggen op twee gouden, een zilveren en een bronzen medaille.

Goud was er voor team-1 niveau 8. De ploeg bestaande uit Damian Manneken, Damian Scheper, Kevin van Sonsbeek, Koen Kappetijn en Leon van der Wel kwamen tot een eindtotaal van 205,45 punten. Het tweede goud kwam op naam van het team uitkomend op niveau 9. Dit team was samengesteld uit Arjan de Veer, Bodi Winkler, Jelle van der Zouwen, Martijn Bal en Peter Breedveld. Het eindresultaat van deze jongens kwam uit op 311,35 punten.

In de ploeg van niveau-10 waren opgesteld Daniël Qualm, Jayden Paton, Ryan Franken, Salaheddine Benchikhi en Soulaiman Tajiiou. Zij turnden 300,40 punten bijeen en lagen beslag op het zilver, slechts 1 punt verwijderd van het goud.

Het brons ging met 198,,30 punten naar team-2 van niveau 8. Het team met de turners Gijs Zijderveld, Jonah Sluimer, Paul de Jongh, Ruben Reedijk en Tim Blaauwkamp  turnden een verbeten strijd met het team-1 van DOS-Alphen aan de Rijn. Met een minimaal verschil van 0,05 punten moesten de jongens van O & O uiteindelijk genoegen nemen met het brons.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.