Wesley de Haas scoort goed als jeugdinternational

17 november 2015 door Hennie van der Zouw
Wesley de Haas scoort goed als jeugdinternational

ZWIJNDRECHT - Wesley de Haas, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, heeft met het nationaal junior-team deel genomen aan de Austrian Future Cup, een hoogstaand internationaal toernooi met afvaardigingen vanuit dertien verschillende nationaliteiten uit drie contingenten.

De veertienjarige Wesley wist  zich  met zijn medeteamgenoten Emilio Martina Perez, Lars Vos en Jaro van Wijngaarden  goed te meten met het internationale geweld. Met 218,150 punten eindigde het team op de achtste plaats.

In het individuele klassement kwam Wesley met 67,700 punten als zestiende uit de strijd. Op het onderdeel sprong toonde hij met een waardering van 13,450 punten zijn specialiteit. Hij werd hiermee derde.  Verder kwam hij op vloer tot een score  van 12, 650, voltige 8,800, ringen 10,850, brug 10,800 en rek 11,150
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.