NK-Zilver en –Brons voor O & O

23 november 2015 door Hennie van der Zouw
NK-Zilver en –Brons voor O & O

ZWIJNDRECHT - Bij de in Prinsenbeek gehouden Nederlandse kampioenschappen voor clubteams heeft de meisjes- en damesselectie toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O beslag weten te leggen nationaal zilver en brons.

Het zilver werd met 139,233 punten behaald in de B-categorie. Het O & O-team bestond uit de turnsters Renate van ’t Hof, Gabriëlle de Man, Cynthia Kroon, Desiree Storm en Xinga Gruis.

De ploeg samengesteld uit de turnsters Lieke Verploegh, Céline Kusters en Asley Soares wist verrassend met 107,575 punten het brons voor zich op te eisen. Deze jeugdige meisjes turnden hun NK in de instap-klasse.

In de A-categorie belandde het team bestaande uit Naomi Visser, Faye Boorsma, Vicky Vercauteren en Elyne Bickel net buiten het ereschavot. Met 145,683 punten eindigden de dames op de vierde plaats.

Jente van der Kruk, Deandra de Camps, Caitlin van der Graaf, Julia Dekkers en Liz Gelderblom formeerden het C-team. Met 135,959 punten eindigden zij op de vijfde plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.