Twirlteam Accelerando verzorgt 51 optredens op de nederlands kampioenschappen

23 november 2015 door Hennie van der Zouw
Twirlteam Accelerando verzorgt 51 optredens op de nederlands kampioenschappen

ZWIJNDRECHT - Wat Twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht nooit had verwacht was dat er 51 optredens van haar vereniging op de aankomende nederlands kampioenschappen twirlen zouden staan. Voor een twirlvereniging is dit een zeer hoog aantal waar de trainsters en leden uiteraard supertrots op zijn. Dit zien zij toch als beloning voor hun harde trainen van het afgelopen jaar.

Zaterdag en zondag 28 en 29 november zullen in Hoofddorp de voorrondes worden gehouden waarna de kampioenschappen op 12 en 13 december 2015 en in het weekend van  9 en 10 januari 2016 in Almere zullen zijn.  Vele solisten doen van haar mee, maar ook 5 teams respectievelijk het A-, B-, C- en D- team alsmede de twirlgirls. Ook doet er een ensemble mee. Twee van deze teams zullen uitkomen in de kampioensklasse (het A- en D team), maar van de vele solisten ook  4 meiden die in deze klasse gaan strijden.

De kampioensklasse is een klasse waar twirlers strijden om een plek bij de nederlandse equipe  voor de aankomende europees kampioenschappen die volgend jaar in het paasweekend in Italië zullen worden georganiseerd (de kampioensklasse  is de hoogste klasse in een leeftijdscategorie).  Deze  meiden zijn Senna Baan (met 1 onderdeel),  Anouk van der Waal (met 3 onderdelen),  Romy Kruyt (met 1 onderdeel) en Emma Heppenhuis (met 4 onderdelen).  De concurrentie is tijdens deze dagen erg sterk, maar Accelerando probeert toch om zo hoog mogelijk te scoren ondanks dat de leden en hun trainsters vinden dat meedoen op deze dagen (waarbij je al vele twirlers in het land hebt verslagen omdat die niet mee mogen doen) al een hele prestatie en overwinning is. De meiden en hun trainsters gaan er nog even heel hard tegenaan en gaan dan genieten van deze kampioenschappen.  Meiden succes.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.