Albatros met resultaten in de plus

23 november 2015 door Hennie van der Zouw
Albatros met resultaten in de plus

ZWIJNDRECHT - De korfballers van Albatros hebben de goede vorm in de zaal te pakken, want ook in het afgelopen weekend werden er weer meer overwinningen dan nederlagen geboekt. Met name de jongsten van de club waren weer uitstekend op dreef met winst voor E1, E2, E3, E4, F2 en F5. De hoogste scores waren voor E1 dat HKC E1 met 6-19 klopte, F2 dat Vriendenschaar F2 in Hardinxveld met 4-20 versloeg en F3 dat met 18-10 van KCR F2 won. De kanjers van F6 wonnen voor de tweede keer op rij en ook E3 is nog zonder nederlaag. B1 had geen kind aan Vitesse B2 en won  met 7-17. Albatros 10 had het vizier uiteindelijk wel weer op scherp en won met 20-9 van Eureka1.

De meeste doelpunten waren er te zien bij de wedstrijd tussen KCR en Albatros. De terugkeer van hoofdtrainer Steven de Graaf bij zijn oude club in Ridderkerk eindigde in mineur omdat Albatros ook haar derde wedstrijd  in de Overgangsklasse niet in winst wist om te zetten: 36-26 na een 19-14 ruststand.

Albatros zag de Ridderkerkse ploeg gedurende hele wedstrijd beter afronden en had zelf te veel pogingen nodig. Halverwege de tweede helft bij 28-20 moest Albatros de handdoek werpen en werd het verschil door de thuisploeg gemaakt. Invallers Jiri Verwater en Caroline Punt mochten hun eerste treffer in het vlaggenschip bij laten schrijven in de annalen.

Albatros 2 won de altijd lastige uitwedstrijd bij RWA 2 in Rhoon met 16-17, maar het 3e had een slechte beurt tegen Juliana 2. Verkeerde aanvallende keuzes en te weinig verdedigende druk stonden aan de basis van de 11-21 nederlaag.

Wel winst voor A1 dat een 9-2 achterstand omboog in een 14-16 overwinning op KCR A1.  Teleurstellende nederlagen voor A2, A3 en A5.
Bij de C-jeugd winst voor C2 en een verdiende nederlaag voor C1 tegen het betere Movado. D1 haalde niet haar niveau en moest genoegen nemen met een gelijkspel tegen KCC D1 (6-6). D2 klopte Olympia D1 met 4-2 na een spannende strijd. Een 10-10 deling voor B3 tegen Olympia B1.
A.s. vrijdag komt Sinterklaas op bezoek bij Albatros en zaterdag gaan we op voor een aantal derby’s met A2 – DVS ’69 A1 en A1 en S1 tegen Sporting Delta.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.