Geslaagde reportage van Pelikaan MB1 (+ video)

23 november 2015 door Hennie van der Zouw
Geslaagde reportage van Pelikaan MB1 (+ video)

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - Met een prijsvraag van "De Gezonde Sportkantine" wonnen de meiden van Pelikaan MB1 een reportage, met o.a. Kees Jansma als commentator.

Kees Jansma was in zijn commentaar onder de indruk van de meiden. Hij bleek niet de enige, want in nog geen 12 uur werd de reportage online al meer dan 1.500 keer bekeken!

In samenwerking met " De Gezonde Sportkantine " en JOGG (Jongeren op gezond gewicht) zijn er enkele weken geleden opnames gemaakt van de wedstrijd Pelikaan MB1 - Dubbeldam MB1.

Van de beelden is vervolgens een professionele videoreportage gemaakt, voorzien van het kenmerkende commentaar van Kees Jansma (speelde ooit ook voor Pelikaan). Naast dit sportieve element was er uiteraard ook aandacht voor het gezonde aspect voeding en sport, waar de meiden van Pelikaan MB1 veel waarden aan hechten.

Nadat de meiden gezamenlijk de première van de reportage te zien kregen werd de video online geplaatst. De videoreportage is te zien op Youtube (https://youtu.be/WYGavqftx-c) en op de fanpagina van Pelikaan MB1. Hoewel dit absoluut een hoogtepunt is van dit seizoen kan er hopelijk binnenkort nog eentje worden bijgeschreven; het kampioenschap! Met nog twee wedstrijden te gaan is MB1 koploper in de competitie en is dus goed op weg ook dit hoogtepunt te bereiken.

De prachtige videoreportage is in ieder geval al binnen. Hiervoor willen de meiden van  MB1 graag zvv Pelikaan, vv Dubbeldam, de Gezonde sportkantine, JOGG, Kees Jansma en Frank Cammeraat & crew bedanken voor de medewerking bij het tot stand komen van dit geweldige resultaat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.