Uitstekende prestaties voor Accelerando bij voorrondes NK twirlen

30 november 2015 door Hennie van der Zouw
Uitstekende prestaties voor Accelerando bij voorrondes NK twirlen

ZWIJNDRECHT - Twirlteam Accelerando heeft afgelopen zaterdag 28 en zondag 29 november weer goede prestaties neergezet tijdens de voorrondes van de nederlands kampioenschappen twirlen dat in Hoofddorp werd georganiseerd. Deze beide dagen verzorgde deze vereniging 28 optredens in de hoop dat vele van deze optredens door mogen naar de kampioenschappen dat in het weekend van 12 en 13 december en in het weekend van 9 en 10 januari zullen worden gehouden in Almere. Van deze 28 optredens waren er 18 die definitief door zijn naar de nederlands kampioenschappen.

Dat brengt het definitief aantal optredens van verschillende solisten en teams tijdens de Nederlands Kampioenschappen op  41. De meiden van Accelerando hebben goed gepresteerd. Bij deze vereniging is het al groot feest, want zij zijn zo trots dat ze met zoveel leden aanwezig zullen zijn. Nog 1 week hard trainen en dan zullen de kampioenschappen aanvangen. Ze zijn benieuwd of er titels in de wacht zullen worden gesleept.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.