Burgemeester bezoekt 60 jarig bruidspaar Baggerman-Zoutewelle

30 november 2015 door Hennie van der Zouw
Burgemeester bezoekt 60 jarig bruidspaar Baggerman-Zoutewelle

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Dominic Schrijer bezocht maandag 23 november jl. het bruidspaar Baggerman-Zoutewelle om hen namens het Gemeentebestuur te feliciteren met hun 60 jarig huwelijk.

Dinsdag 17 november 2015 was het 60 jaar geleden dat zij elkaar het ja woord gaven. De heer Baggerman is 27 jaar geleden werkzaam  geweest als tuinder in Heer Oudelandsambacht en daarna heeft hij als conciërge gewerkt in de voormalige Walburg-sporthal.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.