Naomi Visser met Russinnen in een Team

30 november 2015 door Hennie van der Zouw
Naomi Visser met Russinnen in een Team

ZWIJNDRECHT - Voorbije weekend heeft Naomi Visser, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, deel genomen aan het in het Belgische Charleroi georganiseerde internationale toernooi “Top Gym”.

Naomi was samen met Kirsten Polderman (GV. PAX – Haarlemmermeer) door de KNGU afgevaardigd naar dit internationaal goed bekendstaande juniortoernooi.

Het toernooi kent naast een individuele strijd ook een teamwedstrijd. De teams worden geformeerd  door middel van loting waarbij vier personen van twee nationaliteiten aan elkaar worden gekoppeld. Naomi en Kirsten formeerden een team samen met de Russinnen Uliana Perebinosova en Angelina Simakova.
In deze bijzondere samenstelling wist het team als eerste uit de strijd te komen.

Individueel presteerde Naomi eveneens uitstekend. In de kwalificatieronde eindigde zij met een persoonlijk record aantal punten van 51,266 op een achtste plaats.  In de finale moest zij jammer genoeg een steekje laten vallen op balk maar revancheerde zich op brug met een anderhalve punt hogere score ten opzichte van haar kwalificatieprestatie .

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.