Werkzaamheden Kijfhoek duren een dag langer

09 december 2015 door Hennie van der Zouw
Werkzaamheden Kijfhoek duren een dag langer

ZWIJNDRECHT - De aannemer van Waterschap Hollandse Delta mailde ons het volgende bericht over de werkzaamheden aan de weg Kijfhoek (tussen Zwijndrecht en Heerjansdam).

"Vorige week is er op de Kijfhoek te Zwijndrecht de onder- en tussenlaag van het asfalt aangebracht. De deklaag van het asfalt moet nog worden aangebracht. Door de slechte weersomstandigheden is de deklaag van het asfalt niet gedurende de eerder aangegeven afsluitingsperiode aangebracht kunnen worden. De deklaag van het asfalt zal op maandag 14-12-2015 aangebracht worden. De werkzaamheden zullen 1 dag duren."

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.