Burgemeester bezoekt 104 jarige mevrouw Smits

11 december 2015 door Hennie van der Zouw
Burgemeester bezoekt 104 jarige mevrouw Smits

ZWIJNDRECHT - Woensdag 2 december 2015 bezocht burgemeester Dominic Schrijer mevrouw W.S. Smits om haar te feliciteren met haar 104e verjaardag. Op 1 december 2015 behaalde zij deze respectabele leeftijd.

Mevrouw is sinds mei 2015 woonachtig in Zwijndrecht en hiermee de oudste inwoonster van de Gemeente. Samen spraken zij uitgebreid over het verleden van mevrouw Smits waarin zij vertelde over haar mooie jaren als handwerklerares.

Nog steeds zoeken leerlingen mevrouw regelmatig op. Mevrouw Smits vertelde verhalen over de oorlog, aangrijpende zaken die zij zich nog kan herinneren als de dag van gisteren. Mevrouw heeft tevens grote belangstelling voor het voetbal, met name voor haar favoriete club Feijenoord. Zij volgt de wedstrijden op televisie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.