Kerstfeest voor jong en oud

18 december 2015 door Hennie van der Zouw
Kerstfeest voor jong en oud

ZWIJNDRECHT - De peuters van kinderdagverblijf De Rakkers, een van dekindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs, bezorgden de bewoners van verzorgingshuis De Lindonk een onvergetelijke middag in warme kerstsferen.

Onder leiding van twee theaterdocenten van Het Theaterhuis en de pedagogisch medewerkers van PIT zongen de kinderen kerstliedjes. Daarbij maakten ze muziek en deden ze verschillende dansjes. Helemaal sprookjesachtig werd het toen het licht uitging en de kinderen met lichtballen dansten. Daarna gingen ze persoonlijk langs bij hun vertederde publiek om hen de hand te schudden. Niet alleen de peuters, ook de ouderen genoten zicht- en hoorbaar. De docenten van Het Theaterhuis zijn kind aan huis bij PIT kinderopvang & onderwijs.

Zo verzorgden ze onlangs voor de kinderen van bso Dribbel een reeks spel-, dans- en zanglessen waarna de kinderen een minimusical opvoerden. Theaterles is een van de vele gratis bijzondere activiteiten waarmee de kinderen van klein tot groter van PIT kinderopvang & onderwijs nieuwe dingen ontdekken en zich met veel plezier ontwikkelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.