Bomen geplant op het Hoofdland

21 december 2015 door Hennie van der Zouw
Bomen geplant op het Hoofdland

ZWIJNDRECHT - De school De Wegwijzer aan het Hoofdland is bezig haar schoolplein op te knappen. Op zaterdag, 5 december, werden er twee bomen geplant op het plein aan het Hoofdland, ter verfraaiing van het plein en de buurt. Beide bomen, een kastanjeboom en een rode beuk, konden worden aangeschaft van subsidie van Wijkplatform Walburg.

Zwijndrecht is hierdoor weer een stukje groener. Bijgaande foto geeft een impressie van het heugelijke gebeuren van deze boomplanting.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.