Vertrek hoofdtrainer Miguel Munoz van VV Groote Lindt

24 december 2015 door Hennie van der Zouw
Vertrek hoofdtrainer Miguel Munoz van VV Groote Lindt

ZWIJNDRECHT - Het bestuur van VV Groote Lindt heeft op donderdag 24 december van hoofdtrainer Miguel Muñoz het verzoek ontvangen om de arbeidsovereenkomst per 1 januari 2016 te beëindigen. Het bestuur van VV Groote Lindt betreurt, maar accepteert het besluit van Miguel Muñoz.

De afgelopen periode is door zowel het bestuur als de Technische Commissie niet alleen het vertrouwen in de hoofdtrainer maar ook de wens uitgesproken om samen het seizoen af te maken.

De heer Muñoz heeft echter aangegeven dat hij op dit moment de mogelijkheid heeft om bij een andere vereniging voor langere tijd aan de slag te gaan waardoor hij de samenwerking met Groote Lindt voortijdig wil beëindigen.

Het bestuur en de Technische Commissie zullen zich tijdens de winterstop gaan beraden over de wijze waarop de functie tot aan het einde van het seizoen zal worden ingevuld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.