Eerste successen van Gymnastiekvereniging O & O

04 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Eerste successen van Gymnastiekvereniging O & O

ZWIJNDRECHT - In het eerste weekend van 2016 heeft een deel van de meisjesselectie toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O met succes deelgenomen aan het in Nijmegen door GV De Hazenkamp georganiseerd turntoernooi.

Met één gouden, vier zilveren en twee bronzen medailles kon teruggekeken worden op een succesvolle deelname. Milou Antheunisse eiste bij de senioren van de 3de divisie met 12,375 punten het goud voor zich op op het onderdeel sprong. Op het onderdeel brug kwam zij slechts 0,05 punten tekort voor een podiumplaats.

In de jeugd-4-klasse liet Naomi van der Vliet van zich spreken. Zij legde beslag op het zilver van sprong (12,250 pnt.) en brug (11,850 pnt.), alsmede op het brons van vloer (13,800 pnt.)

Faye Bax kwam tot actie bij de jeugd van de 3de divisie. Met 11,550 pnt. pakte zij het zilver op het onderdeel brug en had met 11,600 pnt. een gelijk resultaat op vloer.

Het geheel werd gecompleteerd met brons in de teamwedstijd  categorie-3. Het team bestaande uit Anouk Tieman, Gwen Bakker, Anna Rosmulder, Milou van Schijndel en Suzanne van Alebeek turnde 151,575 punten bijeen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.