Brons voor Arnold en Ezra in 't Veld

11 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Brons voor Arnold en Ezra in 't Veld

ZWIJNDRECHT - Zaterdag heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging  O&O in Monster met twee teams deelgenomen aan de eerste plaatsingswedstrijd in de discipline acrogym.

Het damespaar senior D niveau, bestaande uit Jiska Deelen en Marije Goudriaan, heeft zich met een mooie oefening rechtstreeks kunnen plaatsen voor de districtsfinale. Met een puntentotaal van 22,450 wisten zij in een sterk vertegenwoordigd deelnemersveld een mooie achtste plaats te behalen.

Het gemengd paar C niveau, bestaande uit Arnold in ’t Veld en Ezra in ’t Veld, heeft met een puntentotaal van 35,050 een bronzen medaille behaald. Een wedstrijd op dit niveau bestaat uit twee oefeningen; een  tempo- en een balansoefening. Ondanks de bronzen medaille was de totaalscore niet voldoende voor een rechtstreekse plaatsing. Zij krijgen een herkansing bij de tweede plaatsingswedstrijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.