Sabine Mouthaan behaalt 5 tickets EK Twirl Italiė

11 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Sabine Mouthaan behaalt 5 tickets EK Twirl Italiė

ZWIJNDRECHT - Sabine Mouthaan heeft afgelopen weekend deelgenomen aan het NK Twirl in Almere. Daar heeft ze op al haar solo onderdelen een EK ticket verdiend, 3 x zilver 1x brons en 1x goud. Ze mag Nederland vertegenwoordigen in Italiė op 23 t/m 27 maart 2016.

Sabine heeft al eerder deelgenomen aan EK's en in 2014 2 Europese titels behaald. Sabine is in Zwijndrecht begonnen met twirlen en traint nu iedere week in Noordwijk bij KNA Noordwijk. Heeft 3 coaches, Marcel Neves, Sabina Hoogendijk en Joyce Nederstigt.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.