O&O huldigt haar jubilarissen

11 januari 2016 door Hennie van der Zouw
O&O huldigt haar jubilarissen

ZWIJNDRECHT - Tijdens de in haar eigen turnaccommodatie gehouden nieuwjaarsreceptie heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O elf jubilarissen gehuldigd voor hun langdurig lidmaatschap. Henny de Boer, Josien  Kriessles, Anita, Schilder, Carla van der Slot, Dina van Sliedrecht, Sophie van Dorp en Ilse Teirlinck kregen de speld voor 25-jaar lidmaatschap opgespeld, Enrico Visser de speld voor 40 jaar en Coby Kalis, Ina Breur en Ronald Dingemanse ieder die voor 50 jaar trouwe dienst.

Vervolgens werd van de gelegenheid gebruik gemaakt drie lesgevers in het zonnetje te zetten voor hun jarenlang lesgeven. Leantine Boon en Enrico Visser beiden voor hun 25 jaar tijd en energie. Wil in ’t Veld deed het voor het dubbele. Gedurende maar liefst  50 jaar verzorgt zij wekelijks haar bewegingslessen. Allen ontvingen een passend cadeau vergezeld van en een fraai boeket.

De nieuwjaarsreceptie werd geopend door voorzitter Pauline den Hartog. In haar openingswoord stond zij stil bij het sinds jaren vrij constante ledenaantal. Onder de rond de duizend leden onder andere zo’n 200 peuter en kleuters, +/- 250 fifty-fitters en meer dan 200 wedstrijdsporters. Voorts sprak zij haar waardering uit voor het realiseren van 226 zonnepanelen  op het dak van de turnhal, waarmee veel energiekosten kunnen worden bespaard.

Daarnaast bracht zij haar zorg over de perikelen binnen de turnbond onder woorden. Een harde noot zal nog gekraakt moeten worden om het geheel in een rustig vaarwater te krijgen. Zorg had zij ook ten aanzien van het steeds verder aftakelende bewegingsonderwijs. Binnen dit hoofdstuk zullen wij ons zeker laten horen.

Zij besloot met een positief geluid. Wanneer de Oranje-selectie  in april zich weet te kwalificeren bestaat de mogelijkheid dat O & O door één of meer O & O-toppers bij Olympische Spelen vertegenwoordigd  zal zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.