Echtpaar Van Swieten - de Bilde 60 jaar getrouwd

11 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Echtpaar Van Swieten - de Bilde 60 jaar getrouwd

ZWIJNDRECHT - Echtpaar Van Swieten - de Bilde 60 jaar getrouwd

Burgemeester Schrijer heeft maandag 4 januari 2016 een bezoek gebracht aan het echtpaar Van Swieten - de Bilde dat 28 december 2015 60 jaar was getrouwd.

Het echtpaar heeft op 28 december 2015 een mooi feest gekregen in het Develpaviljoen. Het weekend voor kerst 2015 hebben ze genoten van een weekend weg met hun twee kinderen en kleinkinderen. Een door een kleinzoon gemaakt familieportret, dat zelfs al aan de muur hangt, getuigt daarvan. De heer Van Swieten heeft zijn hele leven bij de Belastingdienst gewerkt. Na zijn pensionering is hij jarenlang met veel plezier vrijwilliger geweest van het Arboretum Munnikepark te Zwijndrecht.

Nog steeds is hij vrijwilliger bij de SWOZ door het bezorgen van maaltijden in Zwijndrecht en Heerjansdam (Tafeltje Dekje). Mevrouw Van Swieten heeft jarenlang vrijwilligerswerk gedaan voor de Petruskerk door o.a. het afleggen van huisbezoeken. Het echtpaar verkeert in redelijke gezondheid, zij het dat mevrouw Van Swieten vier jaar geleden ongelukkig ten val is gekomen, waardoor zij blijvend haar rechter schouder nauwelijks meer kan bewegen. Ondanks dat zijn ze blij dat ze elke dag samen zijn en nog zelfstandig kunnen wonen in hun mooie appartement.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.