Wat doet u met uw lege pakken en blik

12 januari 2016
Wat doet u met uw lege pakken en blik

ZWIJNDRECHT -  Deze vraag kan aankomende zaterdag zomaar aan u worden gesteld. Het HVC-promotieteam is zaterdag aanstaande bij de Albert Heijn en Aldi in Zwijndrecht.

Ze laten u graag zien wat er van plastic verpakkingen, blikjes en pakken kan worden gemaakt. Uw afval vormt namelijk de basis voor nieuwe producten.

Een gemiddeld huishouden heeft wel een vuilniszak vol plastic verpakkingen per week. Er zijn zo’n 800 verschillende producten verpakt in blik, denk aan soep, frisdrank en knakworsten. U stopt jaarlijks zo’n 300 pakken van bijvoorbeeld melk en vruchtensap in uw winkelmandje. Wanneer u dit afval scheidt kunnen er weer nieuwe producten van worden gemaakt. Zoals pannen, theepotten, broodtrommels en tijdschriften.

Wilt u weten hoe? Het HVC-promotieteam vertelt het u aanstaande zaterdag bij de Albert Heijn en Aldi in Zwijndrecht. Wilt u nu alvast meer informatie over afval scheiden? Kijk dan op indegoeibak.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.