Geweldige afsluiting twirlseizoen Accelerando

12 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Geweldige afsluiting twirlseizoen Accelerando

ZWIJNDRECHT - Afgelopen weekend waren de laatste Nederlands kampioenwedstrijden van een serie van 3 weekenden. Dit weekend was voor de twee hoogste niveaus in de twirlsport. Ook Twirlteam Accelerando was weer present. Na een jaar van hard trainen door alle meiden was het dan ook weer een lust voor het oog om hen bezig te zien met een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten voor de jury. Er werd wederom een kampioenstitel door Accelerando binnen gesleept.

Het duo Iris Opmeer en Desirée de Ruiter behaalden goud bij het onderdeel duo twirling. Zij behaalden ook een zilveren plak bij het onderdeel duo dance. Allen in de categorie senior intermediate. Ook waren er leden die een bronzen plak wisten te bemachtigen en dit waren Emma Heppenhuis & Romy Kruyt bij het onderdeel duo twirling (kampioensklasse) en Bonita de Ruiter bij het onderdeel 2-baton (junior intermediate). Het A-team wist in de kampioensklasse ook een mooie 5e plek van Nederland te behalen.

Al met al kan Twirlteam Accelerando met veel trots terugkijken op het succesvolle twirl jaar 2015. Zij behaalden deze 3 weekenden in totaliteit 6 gouden medailles, 3 zilveren medailles en 5 bronzen plakken. De instructie wordt verzorgd door Cobi de Ruiter, Annemarie van Veldhoven, Desirée de Ruiter en Lenneke Beerentemfel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.