O&O-Dames wederom in de prijzen

18 januari 2016 door Hennie van der Zouw
O&O-Dames wederom in de prijzen

ZWIJNDRECHT - Bij de in Amsterdam gehouden districtskampioenschappen toestelturnen van de 1ste en 2de divisie heeft de meisjes/dames-selectie   van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O beslag weten te leggen op tweemaal goud en driemaal zilver.

In de categorie Jeugd-2-C veroverde Deandra de Camps met overmacht het goud. Met 47,033 punten bleef  zij bijna vijf punten  voor op haar clubgenote Caitlin van de Graaf die met 42,142 punten het zilver voor zich op eiste.

Goud was er ook voor Melanie Stout. Zij turnde haar wedstrijd in de categorie Instap-N1. Met  een totaalscore van 53,617 zette zij haar concurrentie op een afstand van 2,5 punt.

In de juniorklasse van de 1ste divisie liet Julia Dekkers zich met 44,875 punten het zilver omhangen.

Tot een gelijk resultaat kwam Renate van ´t Hof bij de senioren van de 2de divisie. Haar score bedroeg 47,125 punten, slechts een halve punt verwijderd van het goud.

Bij deze districtskampioenschappen konden de deelneemsters zich tevens plaatsen voor de landelijke wedstrijden richting het Nederlands kampioenschap. Tot het landelijk vervolg drongen verder doorLiz Gelderblom (Jeugd-2-C),  Desiree Storm (Junior-1ste  div.), Cynthia Kroon, Gabriëlle de Man (beiden senior-2de div.), Jente van de Kruk  (Junior-2de div.), Elyne Bickel en Vicky Vercauteren (beiden Senior-1ste div.)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.