Feest in 't Weetpunt

18 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Feest in 't Weetpunt

ZWIJNDRECHT - Een waar feest was het weer op zaterdag 16 januari. Het is eigenlijk altijd weer een feest in ’t Weetpunt, maar deze keer vierde River haar zevende verjaardag samen met al haar vriendinnen.

- Taart met zeven kaarsjes.
- Verven, plakken en knippen.
- Buiten vruchten zoeken, de vogels worden goed bedacht.

Alle feestelingen gingen met hun eigen werk naar huis, en Iedereen riep na afloop: "Ik wil mijn feestje ook hier vieren." 

Dat was muziek in de oren van de organisatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.