Wilt u zich inzetten voor uw leefomgeving

22 januari 2016
Wilt u zich inzetten voor uw leefomgeving

ZWIJNDRECHT -  Heeft u een idee om de openbare ruimte in de buurt te verbeteren?

Alleen of misschien wel samen met uw buren? Al veel bewoners in Zwijndrecht en Heerjansdam zetten zich in voor de openbare ruimte. Helpt u ook mee?

Ik wil helpen maar hoe pak ik dat aan?
Heeft u een leuk idee maar weet u niet hoe u moet beginnen? Wij ondersteunen graag uw initiatieven en komen naar u toe om uw ideeën te bespreken en samen te kijken wat u nodig heeft om uw plannen uit te voeren. Een initiatief kan bijvoorbeeld zijn het onderhouden van een groenstrook, een plein of speelplek of met uw buren een actie opzetten om zwerfafval op te ruimen. Maar andere ideeën om uw buurt of straat nog mooier te maken zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Wat krijg ik ervoor terug?
Een fijnere buurt of straat om in te leven. De waardering van de bewoners in uw buurt en waarschijnlijk ook leukere en betere contacten met uw buurtbewoners. En natuurlijk de waardering van de gemeente Zwijndrecht. Om deze waardering te laten blijken starten we in januari met de actie 'vrijwilliger in het zonnetje'.

Vrijwilliger in het zonnetje
Iedere maand bezoeken wij een bewoner die zich belangeloos inzet om de buurt te verfraaien.
Deze bewoner bedanken wij met een mooie bos bloemen. Kent u zo'n bewoner of bewoonster laat ons dit dan weten!

Hoe kunt u ons bereiken?
Wilt u zich inzetten voor uw buurt neem dan contact met ons op. Ook als u iemand kent die een bloemetje verdient voor zijn of haar inzet horen wij dit graag van u.

U kunt ons bereiken via wijkbureau@zwijndrecht.nl  of 078 770 37 05.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.