Vier districtstitels voor O&O

25 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Vier districtstitels voor O&O

ZWIJNDRECHT - Bij de in Alphen aan de Rijn gehouden districtskampioenschappen voor jongens en heren heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O beslag weten te leggen op vier titels. Daarnaast op tweemaal zilver en driemaal brons

In de categorie jeugd van de 3de divisie was de hoogste eer voor Paul de Jongh. Met 65,400 pnt. pakte hij de titel. Ruben Reedijk liet zich in deze klasse met 64,550 het brons omhangen. Vanwege het groot aantal inschrijvingen waren er vier medailles ter beschikking gesteld. Deze vierde medaille kwam met 64,400 pnt. in het bezit van Jonah Sluimer.

Goud was er ook voor Leon van der Wel. Hij turnde zijn titelstrijd in de categorie Junior-I van de 3de divisie. Zijn totaalscore kwam uit op 67,550. Bij de Junioren-II van de 3de divisie was het een O & O-onderonsje. Rens Hoofs pakte met 57.000 pnt. de titel. Het zilver ging met 53,500 pnt. naar Thomas Kok en het brons met 51,400 pnt. naar Jordy Hagestein.

In de 2de divisie veroverde Bart de Ruiter met 57,500 pnt. het goud bij de senioren en Koen Kappetijn met 56,300 pnt. het brons bij de junioren-I.

In de 1ste divisie was er tot slot een 2de plaats voor Thomas van der Helm. Hij turnde 62,000 pnt. bijeen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.