Viermaal goud voor Jongensselectie O&O in Waddinxveen

01 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Viermaal goud voor Jongensselectie O&O in Waddinxveen

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 30 januari heeft de jongensselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O in Waddinxveen beslag weten te leggen op vier districtstitels.

In alle categorieën van de talentendivisie waren het O & O-jongens die met de hoogste eer gingen strijken. Jayden Paton turnde zich bij de benjamins naar het goud. De pas zevenjarige Jayden  kwam tot een fraaie totaalscore van 99,500 punten. Bij de instappers was het de talentvolle Kenji Paizs die met 97,300 punten de districtstitel voor zich opeiste. Mitchel de Haas completeerde het geheel in de pupillencategorie. Hij verdiende het goud met een puntentotaal van 79,700.

In de 2de divisie 2de-jaars instap was de hoogste trede van het ereschavot voor Danël Qualm, met naast zich zijn ploeggenoot Soulaiman Tajjiou die derde werd. Daniël turnde 107,05 punten bijeen, Soulaiman 103,70 punten. Salaheddine Benchikhi werd in deze klasse met 98,35 punten knap vijfde.

Bij de 1ste-jaars instap 2de divisie kwam Siem van Vliet slechts 0,25 pnt. tekort voor het eremetaal. Met 93,85 pnt. eindigde hij op de vierde plaats. Sil Eijgelsheim werd zesde met 91,45 pnt.

Bij de pupillen van de 1ste divisie kwam Lance Visser in actie. Hij eindigde met 81,80 pnt. op de 2de plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.