O&O turnsters veroveren driemaal goud in Hellevoetsluis

01 februari 2016 door Hennie van der Zouw
O&O turnsters veroveren driemaal goud in Hellevoetsluis

ZWIJNDRECHT - De meisjes/dames-selectie individueel toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O hebben voorbije weekend in Hellevoetsluis bij de 2de plaatsingswedstrijd van de 3de divisie goede zaken gedaan. Met driemaal goud, driemaal zilver en eenmaal brons kan zij terugkijken op een succesvolle wedstrijd.

Bij de pupillen-2-N3 was het ereschavot een O & O-onderonsje. Anne Rosmulder pakte met 51,275 punten het goud, Milou van Schijndel met 50,600 punten het zilver en Suzanne van Alebeek met 49,475 punten het brons.

Naomi van der Vliet liet zich met 54,075 punten het goud van de categorie jeugd-N4 omhangen. Een gelijk resultaat behaalde Anouk Tieman  bij de pupillen-1-N3. Haar score bedroeg 51,733 punten.In de klasse Jeugd-E kwam Fay Bax slechts 0,05 punten tekort voor het goud. Zij werd met 45,70 punten verdienstelijk 2de. 

Sabrina Weijer bond  bij de Senioren-C de strijd aan. Haar score van 44,25 punten leverde haar het zilver op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.