Bert de Haan presenteert nieuw boek 'De poorten van Jeruzalem

08 mei 2012
Bert de Haan presenteert nieuw boek 'De poorten van Jeruzalem

ZWIJNDRECHT - Deze week verschijnt bij Nehemia Ministries het boek ‘De poorten van Jeruzalem’ van Bert de Haan. In dit boek neemt de auteur u mee naar het Bijbelboek Nehemia, waar de poorten van Jeruzalem zijn verbrand en de muur rondom de stad is afgebroken. Er ontstaat een grote last op het hart van Nehemia en hij besluit zijn vertrouwde omgeving te verlaten en af te reizen naar de noodlijdende stad. Daar aangekomen begint hij met herbouw van de muur en haar tien poorten. 

Uw eigen omgeving bereiken
Het boek laat op een schitterende manier zien wat voor actuele boodschap er in de poorten van Jeruzalem verborgen zit. De profetische betekenissen bieden unieke sleutels voor vandaag om onze steden te bereiken met het evangelie. Wereldwijd is er grote nood in onze steden en dorpen. De groeiende problemen, eenzaamheid en uitzichtloosheid lijken niet meer te stoppen. ‘De poorten van Jeruzalem’ is een boek waar elke gelovige gepassioneerd door raakt en uitgedaagd om de liefde van Jezus actief uit te delen. 
 
Over de Auteur
Bert de Haan is fulltime voorganger van de volle evangelie gemeente Nehemia Ministries in Zwijndrecht en spreekt in binnen- en buitenland. De gemeente organiseert veel activiteiten om de stad te bereiken, o.a. Alleenstaande dagen, Justice Generation voetbaltoernooi, Justice People, het Kringlooppunt en de Kerstmarkt. Eerder verschenen uitgaven van Bert de Haan zijn: Als de bruid ontwaakt, Valstrikken rondom seksualiteit, De reis van uw leven, Koninklijke priesters en Strijdbare helden.
 
Voor meer informatie, zie www.nehemia.nl
 
 
 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.