Gemeente Nehemia groeit maar door

24 december 2008

ZWIJNDRECHT - Nehemia Ministries gaat vanaf 4 januari 2009 over tot het houden van twee samenkomsten op de zondagochtend. In april 2005 vierde Nehemia Ministries haar 25-jarig jubileum en werd hun nieuwe zaal met ruim 1250 zitplaatsen in gebruik genomen. Na een structurele groei die wekelijks doorgaat is het onmogelijk geworden de gelovigen allemaal samen te ontvangen in één zondagdienst.

“We starten het nieuwe jaar met een geweldige doopdienst en houden voortaan elke zondag twee opwekkingssamenkomsten”, aldus Bert de Haan, voorganger van Nehemia Ministries. De multiculturele kerk biedt een uitgebreid programma voor drie generaties. In beide diensten is een volledige kinderopvang geregeld, er is altijd gelegenheid voor een gesprek en wie gebed nodig heeft, kan na de dienst terecht bij het gebedsteam.

Voor wie eens een kijkje wil nemen; de eerste dienst begint om 9.00 uur en de tweede dienst om 11.30 uur.  Bezoekers zijn van harte welkom en de toegang is gratis. Locatie: H.A. Lorentzstraat 5 (naast de Gamma) in Zwijndrecht. Voor meer informatie: www.nehemia-ministries.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.