Politie onderzoekt overval aan de Marnixstraat

10 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Politie onderzoekt overval aan de Marnixstraat

ZWIJNDRECHT - De politie onderzoekt de overval op een woning aan de Marnixstraat in Zwijndrecht.Daarbij raakte een 40-jarige man gewond.

Maandagavond, omstreeks 22.00 uur stond een man plotseling in de woning van de bewoonster. Hij is een bekende van haar. De vrouw was niet alleen, maar in gezelschap van een andere man, het latere slachtoffer. De indringer was zeer agressief en sloeg de boel kort en klein. Ook stak hij de andere man met een mes in zijn been. De verdachte ging er vandoor met enkele persoonlijke bezittingen van de man en de vrouw.

De verdachte is gevlucht en het slachtoffer is naar een ziekenhuis vervoerd. Daar is hij behandeld aan een steekwond aan zijn been. De politie stelt een nader onderzoek in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.