Wat wordt het populairste sportteam van Zwijndrecht?

11 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Wat wordt het populairste sportteam van Zwijndrecht?

ZWIJNDRECHT - Zes geselecteerde sportteams uit de regio Zwijndrecht gaan tussen 13 februari en 9 april met elkaar de strijd aan. Dit keer niet op het speelveld, maar in een uitgaansgelegenheid. Na de eerste en tweede helft op het veld, wordt De Beste Derde Helft afgetrapt in restaurant/bar WiQui.

Elk team is geselecteerd door het bestuur van de desbetreffende sportvereniging op basis van populariteit en teamspirit. Voor elk team stelt restaurant/bar WiQui zijn locatie een avond beschikbaar. De teams moeten hun populariteit bewijzen door zoveel mogelijk vrienden en fans op hun derde helft te krijgen.

Welk team wint, wordt op zaterdag 16 april door 3FM-deejays bekendgemaakt tijdens het grootste sportfeest van Nederland in Studio A12 bij Utrecht. Het populairste team van Zwijndrecht gaat naar een feestweekend in en rondom Walibi Village dat speciaal voor sportteams is georganiseerd.

De strijd om De Beste Derde Helft wordt 13 februari gestart door de dames van Pelikaan 1.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.