Onthulling naam nieuw multifunctionele centrum

12 februari 2016
Onthulling naam nieuw multifunctionele centrum

ZWIJNDRECHT -  In het voorjaar van 2016 is het nieuwe multifunctionele centrum aan de Karel Doormanlaan in Zwijndrecht klaar.

Gisteren onthulden wethouder Aaike Kamsteeg en Wim van der Linden (bestuurder Trivire) de naam van het nieuwe multifunctionele centrum: Hart van Meerdervoort.

Eind 2015 schreven de Gemeente Zwijndrecht en Trivire een prijsvraag uit. Iedereen die een suggestie had voor de naam van het gebouw kon die insturen.

Nicolette Muste - Bergers bedacht de toepasselijke naam voor het nieuwe multifunctionele centrum waar de openbare basisschool De Dolfijn, Welzijnsorganisatie Diverz, een wijksteunpunt van Trivire en een gymzaal zich vestigen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.