Goud voor Melanie Stout

15 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Goud voor Melanie Stout

ZWIJNDRECHT - Bij de in Amsterdam gehouden achtste finale individueel toestel-turnen voor meisjes heeft Melanie Stout, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, een duidelijk visitekaartje afgegeven.

In de categorie instap-N1 eiste zij met overmacht het goud voor zicht. Met meer dan vier punten verschil bleef zij haar concurrent Mahalia Ruff van S.V. BATO-Haarlem voor. Haar totaal score kwam uit op 57,375 punten.

Bij de junioren van 1ste divisie was het Julia Dekkers die de hoogste eer naar zich toe trok. Met 48,567 punten liet zij zich eveneens het goud omhangen.

Caitlin van der Graaf turnde haar wedstrijd in de jeugdklasse van de 1ste divisie. Zij noteerde met een score van 41,749 een tiende plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.