Meiden van 10 jaar vrijwilliger bij de Swinhove Groep

22 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Meiden van 10 jaar vrijwilliger bij de Swinhove Groep

ZWIJNDRECHT - Sinds een paar weken zijn de vriendinnen Sanne van Roon en Megan McMurray, uit groep 7 van basisschool De Twee Wieken, locatie Duivenvoorde in Zwijndrecht, actief als vrijwilligster bij de Swinhove Groep. Iedere dinsdag komen zij, samen met hun vader of moeder, na schooltijd langs en maken zij de avondmaaltijd klaar voor de bewoners van woongroep Oudeland.

Het idee kwam van Megan, die het altijd al leuk vindt om mensen te helpen. De bewoners zijn er erg blij mee, want de meiden zorgen voor gezelligheid en ze maken heerlijk eten klaar. Maar ook de verpleegkundigen vinden het super, want door Sanne en Megan kunnen zij andere belangrijke werkzaamheden doen.  De Swinhove Groep is trots op haar jongste vrijwilligers en hopen dat ze nog lang blijven.

Wil je ook vrijwilliger worden bij ons? Overleg dan even met je vader of moeder, want die moet ook mee. En stuur dan een mail naar cdlijster@swinhovegroep.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.