Celebration Zwijndrecht begint nieuwe twirlseizoen met een knallende start

22 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Celebration Zwijndrecht begint nieuwe twirlseizoen met een knallende start

ZWIJNDRECHT -  Voor de Christelijke muziekvereniging Celebration uit Zwijndrecht was afgelopen zaterdag 20 februari de eerste wedstrijd van het nieuwe twirlseizoen in Zevenhoven. Alle meiden hebben zich vanaf december voorbereid met verbeterde routines maar ook veel nieuwe onderdelen. De uitslagen waren zeker niet teleurstellend.

Op het onderdeel 1 baton behaalde Alissa de Vries in de Preteen Intermediate een tweede plaats. In de Junior Introductie heeft Eva Helmink een eerste plaats weten te behalen. Wendy Schuiling behaalde in de Junior beginner een zesde plaats. Kelly Bettonvil eindigde ook op het podium op een welverdiende derde plaats. Binnen het onderdeel 2 baton werd Alissa de Vries derde in haar categorie. Eva Helmink en Kelly Bettonvil wisten, ieder in hun eigen categorie, al hun tegenstanders te verslaan en behaalde goud! Eva Helmink en Dianne Kerkhof behaalden zilver op het onderdeel Duo Twirling. Binnen het onderdeel Super-X-Strut behaalden Kelly Bettonvil en Dianne Kerkhof beiden een gouden medaille met hun mooi uitgevoerde routine.

In Zevenhoven was het de eerste keer voor de drie jongste deelnemers van onze vereniging om hun showtje te mogen laten zien voor de jury. Esmee de Borst wist tweede te worden met een 7,6, Isis Plaisier kreeg een 6,6 en Ashlyn Wehrmann Krieger behaalde een mooie 6,0. Zij kregen van alle supporters een staande ovatie.

Ook op het onderdeel Solo Dance Twirl waren er nieuwe onderdelen. Zo werd Danique Kooiman eerste in de Juvenile Introductie en Joëlla Wehrmann Krieger eindigde op een mooie tweede plaats. Nathalie Kreukniet werd in de Juvenile Novice ook eerste en Sam Euser kreeg in de zelfde categorie een welverdiende derde plek! In de Junior Beginner werd Wendy Schuiling vijfde en behaalde Dianne Kerkhof promotie en een eerste plaats. In de senior klasse werd Jinke Oostvogel vierde in haar divisie en Kelly Bettonvil wist een bronzen medaille te behalen in de Intermediate Klasse! Op het onderdeel Duo Dance Twirl zijn Sam Euser en Jill Roeland voor het eerst samen de vloer op gegaan. Zij werden beloond met een eerste plaats. Nathalie Kreukniet en Joëlla Wehrmann Krieger mochten ook voor het eerst hun routine laten zien en ook zij behaalden een eerste plaats. Erin Euser en Amber Wervenbos kregen een zilveren medaille voor hun routine.

Na deze knallende start is er nog meer motivatie om de behaalde resultaten te verbeteren voor de rest van het seizoen. De instructie wil iedereen feliciteren met de behaalde resultaten en de vereniging is trots op alle solisten.

Wil je ook deel uitmaken van deze sport, neem dan contact op met de voorzitter Wim Zoutewelle, e-mail: zoutewelle.w@zonnet.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.