Man zwaar gewond bij ongeval in Zwijndrecht

22 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Man zwaar gewond bij ongeval in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - Bij een ongeval op de Officiersvliet in Zwijndrecht is vrijdagochtend, om ongeveer 08.00 uur een man zwaar gewond geraakt.

Op de bewuste plek was men bezig met werkzaamheden en daarbij werd een grote heftruck (kraan) ingezet. Op het moment dat de kraan de straat overstak kwam een personenauto aanrijden. De lepels van de kraan doorboorden de voorruit en raakten de bestuurder, een 26-jarige Dordtenaar, aan het hoofd. Hij raakte zwaar gewond. De Trauma helikoter is ter plaatse gekomen en artsen hebben hulp verleend. Het slachtoffer is daarna onder begeleiding van de politie naar een ziekenhuis in Rotterdam overgebracht. De 23-jarige bestuurder van de kraan is aangehouden.

De Technische Ongevallen Dienst van de politie Eenheid Rotterdam heeft sporen veilig gesteld en de situatie ter plaatse vastgelegd. Zij stelt een nader onderzoek in naar dit ongeval.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.