Scouting Panoord gaat collecteren voor Jantje Beton

26 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Scouting Panoord gaat collecteren voor Jantje Beton

ZWIJNDRECHT -  Van 7 t/m 12 maart 2016 wordt de jaarlijkse Jantje Beton Collecte georganiseerd, een collecte voor en door het jeugdwerk bij u in de buurt. Dit jaar zal Scouting Panoord voor het eerst meedoen aan de Jantje Beton Collecte. Vrijwilligers zullen namens Jantje Beton en Scouting Panoord collecteren in Zwijndrecht.

Het Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton gebruikt de helft van de opbrengst voor projecten die ervoor zorgen dat alle kinderen in Nederland vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen. De collecterende jeugdorganisaties mogen zelf de andere helft van de opbrengst besteden. Het geld mag naar eigen inzicht worden besteed aan activiteiten of spelmaterialen. Scouting Panoord wil de opbrengst gebruiken om het avonturenbos op haar terrein verder uit te breiden. Het bos is enorm populair onder haar jeugdleden en is dé plek bij uitstek waar zij graag buiten spelen. Ook tijdens de NL Doet vrijwilligers actie die op 12 maart op Panoord plaatsvindt wordt er aan het avonturenbos gewerkt.

Zowel Jantje Beton als Scouting streven dezelfde doelen na; om kinderen meer buiten te laten spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk. Geef daarom aan de Jantje Beton-collectant en help de kinderen uit uw omgeving maar ook in de rest van Nederland om vrij buiten te kunnen spelen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.jantjebeton.nl en op de Facebook pagina van Scouting Panoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.