Nederlandse mannen turnen naar winst tegen Spanje

07 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Nederlandse mannen turnen naar winst tegen Spanje

ZWIJNDRECHT - De Oranjemannen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O,  Bart Deurloo, Frank Rijken en  Anthony van Assche,  hebben bij de in Nijverdal gehouden interlandwedstrijd tegen Spanje een flink aandeel gehad in de overwinning.

Deze interland vond plaats ter voorbereiding op het aanstaande Olympisch-test-event in Rio de Janeiro (Brazilië) De ploeg bestond verder uit Michel Bletterman (Topsport Noord –Heerenveen), Glen Schmink (SV PAX – Haarlemmermeer) en Yuri van Gelder (Flik Flak – Den Bosch)

Het Nederlandse equipe was met 342,60 punten tegenover 333,70 punten van de Spaanse mannen overtuigd winnaar van internationale treffen.

Met voltige en ringen bouwden de Nederlanders meteen een voorsprong van negen punten op. Leverden  op sprong en brug hierop wat in maar herstelde zich overtuigend op rek en vloer.

In het individuele klassement kwam Bart Deurloo met een zeer fraaie totaalscore van maar liefst  89,35 punten als beste uit de strijd. Frank Rijken pakte met 83,95 punten de derde plaats en Anthony van Assche turnde zich naar een vijfde plaats.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.