Groote Lindt geeft niet op

14 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Groote Lindt geeft niet op

ZWIJNDRECHT - Op een lekker druk Bakestein liet Groote Lindt zien nog niet van opgeven te weten. De ploeg sleepte in de laatste 10 minuten een 3-3 uit het vuur nadat ze een achterstand hadden goed gemaakt van 1- 3.

De hoop was voelbaar afgelopen zaterdag. Zou Groote Lindt weer een keer een o zo nodige driepunter kunnen scoren? Hiermee zou met een verschil van 6 worden afgereisd naar concurrent Soccer Boys. In de eerste helft een gelijk opgaande strijd waarbij beide ploegen 1 mogelijk konden noteren alvorens SV Bolnes na een klein half uurtje de score kon openen met een fraai diagonaal schot. Echter nog veel fraaier was de mooi gekrulde vrije trap binnenkant paal van Nick van der Ent die er voor zorgde dat het een paar minuten later alweer 1-1 was. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft een kopie van de eerste helft. Beide teams doen niet veel voor elkaar onder. Marcel van Berkel was met een schuiver dichtbij de voorsprong maar helaas liep SV Bolnes na 1-3 uit en leek de wedstrijd als een spreekwoordelijke nachtkaars uit t e gaan. Niets was minder waar want net als in de heenwedstrijd zat het venijn ook nu in de staart. Via een benutte strafschop in de 83ste minuut van Michael Slingerland kwam het hard werkende Groote Lindt weer terug in de wedstrijd. Het team weigerde op te geven en ging steeds aanvallender spelen om de goal af te dwingen. Uiteindelijk kwam deze ook op het scorebord. In blessuretijd was het Gerson Duarte die de 3-3 scoorde. Loon naar werken. Van de laatste vier competitiewedstrijden is er slechts 1 verloren maar het wordt tijd voor een overwinning.

Volgende week gaat De Lindt op bezoek in Bleiswijk bij de nummer 12 Soccer Boys.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.