NL Doet actief bij turn en gymnastiekvereniging OO

14 maart 2016 door Hennie van der Zouw
NL Doet actief bij turn en gymnastiekvereniging OO

ZWIJNDRECHT - Onder het toeziend oog van drie van de Nationale turnmannen Boudewijn de Vries, Frank Rijken en Bart Deurloo hebben een viertal enthousiaste PvdA-leden; Siham Berrag, André Veth, Nihat Kahveci en Gerard Slotema en een aantal O&O-leden diverse klussen in het kader van NL Doet uitgevoerd.

Zo werd van het grote, van zonnepanelen voorziene dak, ontdaan van al het “wintervuil”. Datzelfde gold voor de entree en de buitenruimte aan de voorzijde van het pand aan de Uilenvliet. Maar ook werd het forse “krachthonk” gepoetst, geveegd en gesopt.

Een gezellige klusdag met veel blije verenigingsgezichten was het resultaat. De “NL Doet”- geste van de PvdA-ers  was om op deze manier de vrijwilligers van gymnastiekvereniging O&O te bedanken voor hun nimmer aflatende energie!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.