Uitstekende start voor O & O turners

14 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Uitstekende start voor O & O turners

ZWIJNDRECHT - De turners van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O hadden voorbije weekend een succesvolle start richting het Nederlands kampioenschap.

Bij de in Tilburg gehouden achtste finale  wisten de O & O-mannen beslag te leggen op vier gouden, zeven zilveren en drie bronzen medailles, alsmede drieëndertig startbewijzen voor de kwartfinale.

Op het goud werd beslag gelegd door Jordy Hagestein, Jonah Sluimer, Dennis Swinkels en Misjel van Rooij.

Het zilver werd omgehangen bij Thomas Kok, Leon van der Wel, Daniel Qualm, Jelle van der Zouwen, Ruben Reedijk, Soulaiman Tajjiou en Wesley de Haas.

Het brons was er voor Rens Hoofs, Paul de Jongh en Gijs Zijderveld.

Naast de prijswinnaars drongen verder tot de kwartfinale door: Kevin van Sonsbeek, Luc van Maaren, Ryan Franken, Olivier Kijkuit, Jelle van der Lans, Frank Scheffer, Lance Visser, Damian Scheper, Koen Kappetijn, Tim Blaauwkamp, Damian Manneken, Luuk van Waaij, Bodi Winkler, Ian Wever, Siem van Vliet, Viktor Koonings, Bas Vuik, Jarien Fokkens, Thijs Oosterling, Luuk Huernink.

In dit weekend werd in Tilburg tevens de kwartfinale van de talentendivisie geturnd. In de categorie benjamin trok Jayden Paton aan het langste eind. Hij werd knap eerste met 100,55 punten. Bij de instappers was Gijs Franken de beste. Met 108,85 punten was het goud voor hem. Buiten Jayden en Gijs wist ook Kenji Paizs zich te plaatsen voor de halve finale.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.