SWOZ biedt nu ook het Buren Hulp systeem aan

17 maart 2016 door Hennie van der Zouw
SWOZ biedt nu ook het Buren Hulp systeem aan

ZWIJNDRECHT -  Naast de dienst personenalarmering biedt de SWOZ nu ook het Buren Hulp systeem.

Buren Hulp is een systeem dat u, op betrekkelijk eenvoudige en voordelige wijze, de mogelijkheid biedt om snel hulp in te schakelen van uit uw directe omgeving.

Deze vorm van hulp inschakelen is bedoeld voor mensen die zo nu en dan wat hulp van andere kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld bij ziekte waardoor men tijdelijk niet in staat is om boodschappen te doen of als u plotseling naar de dokter of het ziekenhuis moet en niet beschikt over vervoer. Maar ook als men zich wat onveilig voelt dan biedt Buren Hulp uitkomst. Omdat hulp uit de directe omgeving komt is hulp altijd dichtbij.

Meer weten? Neem dan contact met ons op SWOZ (Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht) 078-6206060 – info@swoz.com wij vertellen u er graag alles over.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.