Goed begin bij Zwijndrechtvoorelkaar

26 juni 2014
Goed begin bij Zwijndrechtvoorelkaar

ZWIJNDRECHT - In de eerste 2 maanden van Zwijndrechtvoorelkaar hebben al ruim 70 mensen en/of organisaties zich aangemeld en zijn mensen met elkaar in contact gekomen. Zij maken sinds de lancering op 16 april gebruik van www.Zwijndrechtvoorelkaar.nl, de digitale marktplaats voor inwoners van Zwijndrecht om elkaar hulp te vragen en te bieden.

Via het platform www.Zwijndrechtvoorelkaar.nl kunnen inwoners van gemeente Zwijndrecht elkaar vinden én elkaar helpen, dit alles op vrijwillige basis. Vraag en aanbod worden met elkaar gematched. En iedereen heeft wel wat te bieden. Want wat voor de één een eenvoudig klusje is, betekent voor de ander ontzettend veel. Zo wil iemand graag een ander helpen met het doen van boodschappen, het verrichten van een klusje in huis of tuin en biedt weer een ander gezelligheid in de vorm van een wekelijks kopje koffie. Er zijn ook al veel vragen gesteld op het platform; zo wordt er hulp gevraagd voor het doen van boodschappen, klussen en vervoer.

De matches ontstaan dus bijna vanzelf! De versterking van het eigen netwerk van mensen wordt de komende jaren steeds belangrijker.
Zwijndrechtvoorelkaar is bedoeld om mensen te helpen hun sociale netwerk te vergroten zodat zij bij een probleem in hun eigen omgeving tot een oplossing kunnen komen. Nieuwsgierig en wilt u ook in uw buurt helpen of hulp vinden? Neem een kijkje op www.Zwijndrechtvoorelkaar.nl. Mensen zonder computer kunnen voor meer informatie terecht bij de Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht (SWOZ) 078-6206060 of info@zwijndrechtvoorelkaar.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.