Districtszilver voor Sabrina Weijer

21 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Districtszilver voor Sabrina Weijer

ZWIJNDRECHT - Sabrina Weijer, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, heeft bij de in Amsterdam gehouden districtsfinale individueel toestelturnen het zilver veroverd. Sabrina turnde haar districtskampioenschap in de categorie senior-C. Zij kwam tot een totaalscore van 43,925 punten, slechts 0,025 tekort voor het goud dat in handen kwam van haar concurrente Naomi Driehuis van KDO-Hellevoetsluis.

In de klasse Pupil-1 N3 bond Anouk Tieman  de strijd aan. Haar fraaie derde plaats op vloer was echter niet voldoende voor een plek op het erepodium. Met 50,333 punten werd zij uiteindelijk verdienstelijk vijfde.

Naomi van Vliet (jeugd-1 N4) en Anna Rosmulder (pupil-2 N3) werden beiden zevende in hun categorie met 49,334 pnt. resp. 51,359 pnt. Milou Schijndel eindigde bij de pupillen -2 N3 met 50,642 pnt. op de tiende plaats.

De O & O-meisjes en dames van de eerste en tweede divisie kwamen in actie bij de in Volendam georganiseerde kwartfinale.

In de seniorcategorie van de 2de divisie wist Gabriëlla de Man met 45,216 punten beslag te leggen op het zilver. Op sprong werd zij met 12, 983 pnt. eerste en met 10,533 pnt. op brug derde. Renate van ’t Hof werd in deze categorie met 44,700  pnt. vijfde.

De net van blessureleed herstelde Deandra de Camps wist op haar eerste wedstrijdoptreden meteen aanspraak te maken op het eremetaal. Zij won met 46,817 pnt. het brons van de 1stedivisie-jeugd.

Verder drongen tot de halve finale door: Caitlin van de Graaf (1ste divisie – jeugd),  Elyne Bickel (senior – 1ste divisie), Xinga Gruisen  Cynthia Kroon (beiden senior- 2de divisie), Celine Kusters (pupil-1 N2), Elise Vogelaar (instap-N2)

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.