Locoburgemeester Jolanda de Witte bezoekt 60 jarig huwelijkspaar Rosmolen

01 april 2016 door Hennie van der Zouw
Locoburgemeester Jolanda de Witte bezoekt 60 jarig huwelijkspaar Rosmolen

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Jolanda de Witte (Zorg & Welzijn) bezocht 29 maart het echtpaar Rosmolen-Van der Wal om het hen persoonlijk te feliciteren met hun diamanten huwelijk. Op  28 maart jl. waren zij 60 jaar getrouwd en dat hebben zij met hun 5 kinderen, kleinkinderen en familie gevierd.

Al jaren wonen de heer en mevrouw Rosmolen met veel plezier in Zwijndrecht. De laatste jaren helaas gescheiden omdat meneer extra verzorging nodig heeft, die hij in Swinhove krijgt. Maar iedere dag komt mevrouw op bezoek. Ze zijn ook blij met de bezoekjes van hun kinderen die hun dan ook mee uit wandelen nemen. Ook beleven ze nog veel plezier aan uitjes die ze met de Zonnebloem maken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.