Interland Nederland tegen Frankrijk zonder Deurloo en van Assche

04 april 2016 door Hennie van der Zouw
Interland Nederland tegen Frankrijk zonder Deurloo en van Assche

ZWIJNDRECHT - Bij de in Waddinxveen gehouden turninterland Nederland- Frankrijk heeft de nationale ploeg het moeten stellen zonder de geblesseerde O & O-turners Bart Deurloo en Anthony van Assche. Frank Rijken en Boudewijn de Vries maakten wel deel uit van het Oranjeteam.

Deurloo zag van deelname af vanwege een knieblessure. Van Assche blesseerde zich aan zijn elleboog ten tijde van het inturnen en moest daardoor gedwongen de interland aan zich voorbij laten gaan.

Ondanks het gemis van Deurloo en van Assche wist de Nederlandse ploeg, naast Rijken en de Vries verder samengesteld met Casimir Schmidt, Glenn Smink (beiden PAX – Hoofddorp), Jeffrey Wammes (Flik Flak- Den Bosch) en Michel Bletterman (Sportstad-Heerenveen) de overwinning met 342,15 punten op te eisen.  Het Franse equipe turnde 340,55 punten bijeen.

Frank Rijken eindigde in het individuele klassement met 85,65 punten als tweede, slechts 0,15 punten tekort op zijn ploeggenoot Casimir Schmidt die met 85,80 punten als beste uit de strijd kwam. Boudewijn de Vries noteerde met 80,75 punten een zevende plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.