Inschrijving kofferbakverkoop bij de IJsbaan nu geopend

04 april 2016 door Hennie van der Zouw
Inschrijving kofferbakverkoop bij de IJsbaan nu geopend

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM -  Op zaterdag 4 juni organiseert muziekvereniging EMM weer in samenwerking met de Activiteiten Vereniging Heerjansdam op het terrein van de IJsbaan te Heerjansdam een Kofferbakverkoop. Op deze prachtige plek kunt u gezellig komen snuffelen tussen de aangeboden 2e handsspulletjes, genieten van een hapje en een drankje en natuurlijk live muziek van EMM.

Komt u ook?
U kunt zich inschrijven via de website www.emm-heerjansdam.nl.  De inschrijving loopt tot en met 31 mei ….dus wees er snel bij want vol=vol!
Standplaats voor 1 auto: 15,00 euro
Standplaats voor 1 auto + aanhanger: 20,00 euro,
Standplaats op de parkeerplaats uitsluitend voor Heerjansdamse ondernemers: 15,00 euro

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.