Geen treinverkeer door spoedwerkzaamheden Moerdijkbrug

12 april 2016 door Hennie van der Zouw
Geen treinverkeer door spoedwerkzaamheden Moerdijkbrug

ZWIJNDRECHT - Vanaf morgen tot en met vrijdag 15 april rijden er geen treinen tussen Dordrecht en Breda en tussen Dordrecht en Roosendaal vanwege spoed werkzaamheden aan het spoor op de Moerdijkbrug

De NS zet bussen in om de reizigers te vervoeren. Het NS-station van Zwijndrecht wordt gebruikt als overstapstation. In verband met de verwachte grote drukte worden er verkeersregelaars ingezet die het verkeer in goede banen moeten leiden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.