Vijfmaal goud voor O&O jongens in Kampen

18 april 2016 door Hennie van der Zouw
Vijfmaal goud voor O&O jongens in Kampen

ZWIJNDRECHT - De jongens van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O zijn bij de in Kampen gehouden NK-kwartfinale individueel toestelturnen bijzonder succesvol geweest. De drieëntwintigman tellende afvaardiging wist zich in zijn totaliteit te plaatsen voor de halve finale. Daarnaast werd er beslag gelegd op vijf gouden, twee zilveren en twee bronzen medailles.

Het goud kwam in handen van Luuk van Waaij (junior-I-2de divisie), Rens Hoofs (junior-II-2de divisie), Dennis Swinkels (jeugd-1ste divisie), Jordi Hagenaar (jeugd-eredivisie), Wesley de Haas (junior-I-eredivisie).

Het zilver werd omgehangen bij Thomas Kok ( junior-II-2de divisie), Bas Vuik (jeugd-eredivisie).

Het brons was voor Damian Scheper (junior-I-2de divisie), Luuk Huernink (junior-I-eredivisie)

Verder drongen tot de volgende ronde door Koen Kappetijn, Tim Blaauwkamp, Damian Manneken (alle drie junior-I-2de divisie), Jonah Sluimer, Ian Wever, Bodi Winkler (alle drie jeugd-3de divisie), Mitchel de Haas (pupil-talentendivisie), Lance Visser (pupil-1ste divisie), Bart de Ruiter (senior-2de divisie), Thomas van der Helm (junior-I-1ste divisie), Jordy Hagestein (junior-II-2de divisie), Frank Scheffer (pupil-2de divisie), Dyon Purperhart (Junior-II-1ste divisie), Jarien Fokkens ( jeugd-eredivisie)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.